Bišćan udaljen iz prve momčadi nakon svađe s trenerom Čačićem

Utorak, 20. ožujka 2012. 20:02 Napisao/la  SC

Iza trenerove odluke sigurno stoji klupski menadžment Mamić&Mamić koji je dobio krasnu priliku riješiti se još jednog skupog igrača koji ne igra

Igor Bišćan nije u kombinacijama za utakmicu protiv Slaven Belupa nakon što se posvađao s trenerom Antom Čačićem, koji ga je odstranio iz prve momčadi. Budući da svađa trenera i stopera Dinama nije bila baš bezazlena, palo je dosta teških riječi, postoji realna mogućnost da Bišćan više ne bude ni u jednoj Čačićevoj kombinaciji do kraja prvenstva.

Jasno da Čačić nije sam dobio odluku od udaljavanju Bišćana, koji sve teže lovi natjecateljsku formu. Iza trenerove odluke sigurno stoji klupski menadžment Mamić&Mamić koji je dobio krasnu priliku riješiti se još jednog skupog igrača koji ne igra.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.