Ante Čačić: Tonel se ponaša kao da je u JNA, broji dane do odlaska

Utorak, 30. listopada 2012. 11:39 Napisao/la  SC

Samo je odrađivao što je morao, takav je bio na utakmicama i treningu, rekao je Čačić

Dok su se nogometaši Dinama pripremali za ogled šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv Zadra, trener Ante Čačić odlučio je javno zaključiti raspravu s Porugalcem Tonelom koji je na odlasku.

- Tonel se volio predstavljati kao gospodin, a ponaša se kao nekada u JNA: broji sitno da mu vrijeme prođe dok mu ne završi dužnost odnosno istekne ugovor. Samo je odrađivao što je morao, takav je bio na utakmicama i treningu, istaknuo je Čačić koji nije mogao prijeći preko toga da se Portugalcu ispričao, a on ga je svejedno prozvao u medijima.

-  Ja se mogu pogledati u ogledalo. Dinamo ne može i neće biti talac niti jednog igrača. Ispričao sam mu se, još s njim razgovarao pred Šimunićem, a on uzvrati na onakav način, zaključio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.