Ante Čačić: Ima u nama malo tuge što najbolji klub na ovim prostorima nema podršku navijača

Utorak, 28. kolovoza 2012. 23:31 Napisao/la  SC

Ovo je 31. utakmica bez poraza, zadnjih pet utakmica u Europi smo dobili, u Ligu prvaka ušli smo bez poraza! Ostvarili smo što smo htjeli što će nam omogućiti lagodniji život, kaže Čačić

Ante Čačić ostvario je veliki uspjeh impresivnom serijom europskih rezultata, koji su završili pobjedom u Mariboru. Dinamo je opet ušao u elitno društvo Lige prvaka:

- Ovo je sjajan rezultat, ovo je 31. utakmica bez poraza, zadnjih pet utakmica u Europi smo dobili, u Ligu prvaka ušli smo bez poraza! Ne mogu a da se ne zahvalim svojim suradnicima i stožernim ljudima koji vode ovaj klub na čelu s gospodom Mirkom Barišićem i Zdravkom Mamićem, koji su osigurali da imamo sve ovo. Ušli smo u Ligu prvaka, ostvarili smo što smo htjeli i što će nam omogućiti lagodniji život, ali moramo se pripremiti za ono što nas čeka. Htio bih se zahvaliti Mariborčanima, koji su priredili sjajan nogometni dekor. Mariboru želim da popravi prošlogodišnji dojam u Europskoj ligi, a mi će sve učiniti da popravimo dojam u Ligi prvaka, rekao je Čačić

Utakmica u Mariboru ni po čemu nije bila neizvjesna, Dinamo je tijekom cijelog susreta kontrolirao rezultat:

- Jako se dobro poznamo, dobro smo skenirali njihovu momčad. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli biti malo ubojitiji, mogli smo utakmicu riješiti već u prvom dijelu. I ovako je dobro, stvorili smo nekoliko situacija za pogodak, ali zadovoljni smo rezultatom. Dojmove ćemo sređivati idućih dana, sada smo pod dojmom uspjeha koji smo ostvarili. Na tom putu nije bilo baš lako, ali je zato zadovoljstvo još veće. Zahvalio bih se maloj skupini naših navijača koji su nas podržavali bez vrijeđanja. Ima u nama malo tuge što smo došli u Maribor bez navijača. Najbolji klub na ovim prostorima nema podršku navijača, to je stvarno priča za sebe, kaže Čačić.

Ždrijeb Lige prvaka:

- Rekao sam već da ćemo u skupini biti autsajderi, što ne znači da ćemo se predati. Nakon utakmice protiv Splita rekao sam igračima da ćemo prvu utakmicu izgubiti tek na Parku prinčeva. Pa možda baš PSG bude u našoj skupini, zaključio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.