POVRATAK OTPISANOG

Jerko Leko potpisao novi ugovor do 2015. godine

Utorak, 08. siječnja 2013. 17:04 Napisao/la  ZG

Drago nam je što smo se brzo dogovorili s Lekom, bitan nam je igrač, kaže Zoran Mamić

Prvo su ga suspendirali neposredno prije Lige prvaka, a sad je odjednom postao važan. Jerko Leko u utorak je produljio ugovor s Dinamom na dvije godine, do 1. siječnja 2015.

- Pun sam motiva, uživam u nogometu i siguran sam da mogu još puno prućiti. Dinamo je moj klub, ovdje sam počeo karijeru, a tu je želim i završiti. Kad mi istekne ugovor imat ću 35 godina, a budem li se osjećao ovako dobro kao sad, neću ni tada završiti karijeru, istaknuo je Leko.

Sportski je direktor Zoran Mamić dodao:

- Drago nam je što smo se brzo dogovorili s Lekom, bitan nam je igrač.

Ako je bitan, ostaje nejasno zbog čega su ga otpisali prije Lige prvaka. Kako god, Dinamov je trener Krunoslav Jurčić odredio popis od 25 igrača koji će u srijedu krenuti u Tursku na udarni dio priprema. S momčadi još uvijek nisu Sammir i Ibañez, koji će se priključiti u srijedu.

U krugu kandidata nisu Calello i Pokrivač koji traže novi klub, nije ni Carrasco koji se vraća s posudbe u Čile, kao ni Puljić i Peko koji sele u Lokomotivu. Priključeni su juniori Jozo Šimunović, Fran Brodić, Marko Kolar i Tin Jedvaj.

Na popisu su: vratari Kelava, Mitrović i Zelenika, braniči Šimunić, Vrsaljko, Tomečak, Pivarić, Ibañez, Šimunović, Čalušić i Jedvaj, vezisti Ademi, Leko, Brozović, Sammir, Halilović, Kovačić, Husejinović i Pamić te napadači Rukavina, Čop, Beqiraj, Krstanović, Brodić i Kolar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.