Ante Čačić ne bi prihvatio ispriku Igora Bišćana

Četvrtak, 22. ožujka 2012. 15:14 Napisao/la  Z. G.

- Dođeš u ponedjeljak i odjednom možeš normalno trenirati, a prije dva dana nisi mogao. Tada je izašao s terena i uhvatio se za aduktor, prokomentirao je Čačić navodnu Bišćanovu ozljedu

Čak da se Igor Bišćan i ispriča, nema povratka u momčad. Dinamov ga je trener Ante Čačić otpisao, a pritom i prvi put javno ustvrdio i pravi razlog njihovu razlazu.

- Ne postoji mogućnost isprike. Bio sam jasan, istina je samo jedna i ona se zna. Među nama nije bilo nikakve svađe, ničega što bi  bilo izvan civilizacijskih normi. Jedini i isključivi razlog je taj što je on bio pogođen što je shvatio da neće biti u početnih 11 za derbi protiv Hajduka. U ponedjeljak je priznao da ga je do te mjere pogodilo da je preskočio tu utakmicu na način na koji ju je preskočio.

 Koji je to način?

- Dođeš u ponedjeljak i odjednom možeš normalno trenirati, a prije dva dana nisi mogao. Tada je izašao s terena i uhvatio se za aduktor.

 Trener je pritom jasno sugerirao da je Bišćan odglumio ozljedu…

- Žao mi je što je pokazao nestrpljivost na takav način. Taj gaf ne mogu tolerirati. Vjerojatno je sad i on svjestan svega i nikad to više ne bi napravio. Kod mene je imao dovoljan fond utakmica, a dozvolit ćete da je ipak moje pravo odlučiti tko će biti u početnih 11. Na treningu je izašao s terena i uhvatio se za aduktor. U ponedjeljak je bio dosta nervozan na treningu, razgovarali smo i rekao je da je ljutit i razočaran što nije igrao u najvažnijoj utakmici. Nije se ponio kapetanski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.