Apsurdno je analizirati utakmicu koju ovako izgubiš. Puno toga nije funkcioniralo. Nemojte očekivati da upirem prstom u bilo koga, nije krivac jedan, izgubili smo kao ekipa, rekao je kapetan Roko Ukić.
Susret osmine finala: Hrvatska - Češka 59:80 (13:20, 18:28, 12:17, 16:15)
Iako domaća košarkaška javnost već jednim okom gleda na eventualni četvrtfinalni susret protiv Srbije. Česi nisu bauk i moraju biti najozbiljnije shvaćeni.
Tako je odlučila krovna europska košarkaška federacija FIBA Europe. Utakmica između Srbije i Finske, potencijalnih protivnika Hrvatske u četvrtfinalu igra se odmah nakon, od 14.30 sati.
U ostalim skupinama situacija je završila prema očekivanim scenarijima. Srbija, Grčka i Francuska su s pet pobjeda završile nadmetanje u skupinama na prvim mjestima. 
 Nemamo pravo dopustiti da Gruzija u zadnjih nekoliko minuta vidi ekipu koja se predala, rekao je Perasović
Skupina C, 5. kolo: Hrvatska - Gruzija 58:71 (13:14, 15:11, 16:22, 14:24). Srećom pa je Hrvatska unatoč porazu već ranije osigurala drugo mjesto u skupini, jer ga prema danas prikazanoj igri ničim nije zavrjedila!
Iako se nije radilo o atraktivnom protivniku, u Areni se protiv Nizozemske nakupilo tek nešto više od šest tisuća gledatelja, što je na kapacitetu od oko petnaest tisuća zaista mala brojka
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.