Hrvatski košarkaši nalaze se u trećoj jakosnoj skupini uoči ždrijeba Eurobasketa 2013

Srijeda, 26. rujna 2012. 13:20 Napisao/la  SC

Za nositelje su postavljene reprezentacije koje su na prošlom Eurobasketu u Litvi 2011. stigle do polufinala - Španjolska, Francuska, Rusija i Makedonija


Krovna organizacija europske košarke FIBA objavila je jakosne skupine uoči ždrijeba EP-a košarkaša 2013. u Sloveniji, koji će se održati 18. studenoga u Postojnskoj jami.

Hrvatski košarkaši su zahvaljujući stopostotnom učinku u kvalifikacijama uvršteni u treću jakosnu skupinu u kojoj su i preostale tri neporažene reprezentacije kvalifikacija - Italija, Njemačka i Crna Gora.

Za nositelje su postavljene reprezentacije koje su na prošlom Eurobasketu u Litvi 2011. stigle do polufinala. To su prvak Španjolska, finalist Francuska, osvajač brončane medalje Rusija, te četvrtoplasirana reprezentacija Makedonije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.