Pokajnik Bogdanović košem u posljednjm trenucima košarkašima donio pobjedu nad Italijom

Petak, 10. kolovoza 2012. 00:28 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Hrvatska - Italija 72:70. Pobjedu je donio "pokajnik" Bojan Bogdanović, koji je prije nekoliko dana vraćen u reprezentaciju nakon isprike zbog noćnog izlaska

Hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je Italiju u sklopu priprema za kvalifikacije za odlazak na EP 2013. godine. Nakon poraza u Trstu dan ranije, Repešini su izabranici slavili u Poreču, a pobjedu je donio "pokajnik" Bojan Bogdanović, koji je prije nekoliko dana vraćen u redove reprezentacije nakon što je ga je Repeša potjerao zbog noćnog izlaska. 

"Azzurri" su vodili tijekom većeg dijela dvoboja u fino isupnjenoj dvorani Žatika, ali je Hrvatskoj pobjedu donio Bogdanović, koji je dvije sekunde prije kraja položio za 72:70. Talijani u preostalom vremenu preko Aradorija nisu uspjeli poentirati. Uz Bogdanovića (17) u hrvatskim je redovima najbolji bio Kruno Simon s 20 koševa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.