Jasmin Repeša objavio širi popis za EP: Nikad nije bila upitna moja želja za vođenje reprezentacije

Srijeda, 29. svibnja 2013. 10:03 Napisao/la  SC

-  Planinić i Popović imaju velike poteškoće. Svaku utakmicu igraju pod inekcijama i nisu spremni odgovoriti na zahtjeve koji se traže od igrača tijekom priprema te na Eurobasketu, objašnjava Repeša


Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša u Dubrovniku je održao konferenciju za novinare na kojoj je objavio popis igrača za nastup na Eurobasketu, domaćin kojega je u rujnu u Slovenija.

- Zahvaljujem Unicaji na suradnji, žao mi je što nismo napravili bolji rezultat iako smo imali 60 posto pobjeda. Nismo ostvarili plasman koji bi zadovoljio ni klub niti mene, ali nikad nije bio upitna moja želja vođenja reprezentacije, objašnjava Repeša koji za "operaciju Slovenija" računa na 24 igrača. 

Repešin popis
Ukić (Panathinaikos), Draper (Real Madrid), Prostran (Zadar), Stipčević (Scavolini), Bogdanović (Fenerbahče), Tomas (Cedevita), Simon (Unicaja), Pilepić (Bilbao), Babić (Cedevita), Delaš (Zadar), Hezonja (Barcelona), Ramljak (Široki), Perić (Cremona), Šarić (Cibona), Rudež (Zaragoza), Markota (Bešiktaš), Delaš (Žalgiris), Žorić (Unicaja), Radošević (Milano), Tomić (Barcelona), Andrić (Cedevita), Bilan (Cedevita), Planinić (Maccabi) i Barać (Efes)

Na popisu nema Zorana Planinića i Marka Popovića?

- Planinić i Popović imaju velike poteškoće. Svaku utakmicu igraju pod inekcijama i nisu spremni odgovoriti na zahtjeve koji se traže od igrača tijekom priprema te na Eurobasketu. Ukoliko bi se oporavili te izrazili želju igrati, to bi bilo super.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.