Jasmin Repeša objavio popis košarkaša za pripremi ciklus pred Mundijal u Španjolskoj

Utorak, 08. srpnja 2014. 13:14 Napisao/la  SC

Sa šireg popisa otpali Draper, Delaš, Zupčić, Radošević, Barać i braća Ramljak. Okupljanje naše reprezentacije zakazano je za 20. srpnja u Svetom Martinu, kada službeno započinje pripremni ciklus

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša objavio je popis igrača koji će krenuti u pripremni ciklus za Europsko prvenstvo u Španjolskoj. Na popisu se nalazi sedamnaest reprezentativaca, sedam manje u odnosu na širi popis objavljen prije desetak dana. Izbornik je objavio da za ovu reprezentativnu akciju neće računati na Dontayea Drapera, Antu Delaša, Tomislava Zubčića, Leona Radoševića, Stanka Baraća te braću Ivana i Marka Ramljaka.

Prema tome, za Svjetsko prvenstvo ovoga ljeta konkuriraju Roko Leni Ukić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Miro Bilan, Damir Markota, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić i Lukša Andrić.

Okupljanje naše reprezentacije zakazano je za 20. srpnja u Svetom Martinu, kada službeno započinje pripremni ciklus. U tom periodu Hrvatska će odigrati osam prijateljskih utakmica i nastupiti na dva jaka međunarodna turnira u Francuskoj i Španjolskoj. Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj održat će se od 30. kolovoza do 14. rujna, a Hrvatska se nalazi u skupini B zajedno s Argentinom, Grčkom, Portorikom, Senegalom i Filipinima s kojima u Sevilli prvog dana otvara Mundijal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.