Aco Petrović odredio momčad za utakmicu protiv Italije, Fran Pilepić otpao zadnji

Utorak, 28. lipnja 2016. 10:03 Napisao/la  SC

Hrvatska u Torinu prvu utakmicu odigrati 5. srpnja (21 sat) protiv domaćina Italije


Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović sastavio je popis od 12 igrača, koji će na turniru u Torinu od 4. do 9. srpnja pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama. Fran Pilepić zadnji je ispao s popisa.

Na popisu su: Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Roko Leni Ukić, Krunoslav Simon, Luka Babić, Rok Stipčević, Filip Krušlin, Dario Šarić, Željko Šakić, Marko Arapović, Miro Bilan, Darko Planinić.

Hrvatska u Torinu prvu utakmicu odigrati 5. srpnja (21 sat) protiv domaćina Italije, a dan poslije (21 sat) odmjeriti snage s Tunisom.

Najbolje dvije reprezentacije izborit će plasman u polufinale (8. srpnja) u kojem će se križati s dvije najbolje iz druge skupine u kojoj su Grčka, Iran i Meksiko.

Na olimpijski turnir će se plasirati samo pobjednik turnira, a finale će biti odigrano u subotu, 9. srpnja (21 sat).

Nakon što su u nedjelju u Pazinu svladali Češku s 90:69 u posljednjoj pripremnoj utakmici, hrvatski reprezentativci u srijedu, 29. lipnja, ponovno će se okupiti u Sv. Martinu na Muri, gdje će obaviti završni dio priprema za nastup u Torinu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.