Predrag Danilović izboden nožem u jednom beogradskom restaurantu

Subota, 18. svibnja 2013. 14:32 Napisao/la  SC

U subotu je Danilovića  posjetio potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je kratko komentirao da je Danilović imao više sreće nego pameti.

 

Predrag Danilović, jedna od najboljih košarkaša s prostora bivše države, izboden je nožem u beogradskom restaurantu Kafanica. Zanimljivo je da je prije ranjavanja u istom restaurantu zbog tučnjave intervenirala policija i Hitna pomoć, Danilović je s posjekotinama na glavi odbio liječničku pomoć i vratio se u restaurant. Nakon toga dogodio napad nožem nakon kojega je Danilović prebačen u bolnicu gdje je operiran. Izvan je životne opasnosti.

 

U subotu je Danilovića  posjetio potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je kratko komentirao da je Danilović imao više sreće nego pameti.

 

  Predrag Danilović (43) je rođen u Sarajevu. Osvojio je niz trofeja u dresu izuzetno moćne reprezentacije bivše države, postao je europski prvak (1992.) kao igrač Partizana i (1998) Virtusa iz Bologne. Od 2007. godine obnaša dužnost predsjednika Partizana.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.