Finale srpskog Kupa u košarci između Partizana i Crvene zvezde prekinuto zbog nereda

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. 09:05 Napisao/la  SC

Do prekida je došlo kada je jedan navijač Crvene zvezde pokušao zapaliti zastavu Partizana. Utakmica će biti nastavljena u ponedjeljak pred praznim tribinama

Utakmica finala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana u Kragujevcu  prekinuta je u 26. minuti. Do prekida je došlo kada je jedan navijač Crvene zvezde pokušao zapaliti zastavu Partizana, što mu nije pošlo za rukom.

Navijači Partizana su reagirali, a s  druge strane i pristaše Zvezde su probili kordon policije koji je osiguravao utakmicu.

 

Kada je jednom krenulo bilo je jasno da se utakmica neće moći nastaviti. Uskoro je na parketu završila dimna bomba, a igrači su napustili parket i sklonili se u svlačionice.

Nakon sat vremena prekida susret je nastavljen, ali su uskoro iz Crvene zvezde zatražili da se utakmica prekine uz razlog da sigurnosni uvjeti nisu zadovoljeni što su u Savezu i prihvatili uz proteste od strane Partizana.

Utakmica će biti nastavljena u ponedjeljak pred praznim tribinama, rezultat je u trećoj četvrtini bio 43:43.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.