Bruka i sramota: Nakon tučnjave košarkaša Partizana i Zvezde utakmica završila "pet na tri"

Nedjelja, 15. lipnja 2014. 12:31 Napisao/la  SC

Suci su odlučili utamicu privesti kraju pred praznim tribinama s pet igrača Crvene zvezde i samo trojicom igrača Partizana.

Bruka i sramota! Ovakvi naslovi prevladaju u srpskim medijima nakon prve finalne utakmice košarkaškog prvenstva između Crvene zvezde i Partizana. Posle nekoliko prekida i opće tučnjave, suci su odlučili utamicu privesti kraju pred praznim tribinama s pet igrača Crvene zvezde i samo trojicom igrača Partizana. Na kraju su četvorica Zvezdinih igrača pobijedili dvojicu Partizanovih rezultatom 97:88, pa je Crvena zvezda povela 1-0 u finalnoj seriji.

Kulminacija se dogodila kada je došlo do opće tučnjave igrača sedam minuta prije kraja. Kada su se igrali smirili, počeo je obračun navijača na tribinama. Uslijedio je prekid od sat vremena nakon kojega su suci odlučili nastaviit utakmicu pred praznim tribinama. Isključili su većinu igrača obiju momčadi, Zvezdi su ostala petorica, a Partizanu samo trojica.

Jasno, iz tabora Partizana uslijedile su teške optužbe na račun sudačke i košarkaške organizacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.