Under Armour sprema nevjerojatan ugovor za Luku Dončića

Utorak, 19. studenog 2019. 18:47 Napisao/la  SC
Luka Dončić
Luka Dončić

 

Luka Dončić odigrao je utakmicu karijere upisavši triple-double s 42 poena, 12 asistencija i 11 skokova u pobjedi Dallas Mavericksa protiv San Antonio Spursa sa 117:110 u noći sa ponedjeljak na utorak.

Mladi Slovenac postao je velika zvijezda NBA, koja igra na razini mladoga LeBrona Jamesa, jednog najboljih igrača svih vremena.

Dončić se nalazi među prvih deset igrača po poenima (četvrti s 29,5), skokovima (deseti s 10,7) i asistencijama (drugi s 9,3), 20-godišnji Slovenac ističe konkurenciju za MVP-a lige.

Kolika je zvijezda postao ukazuje podatak da američke kompanije Nike i Under Armour vode veliku borbu za njegov potpis na svojoj sportskoj opremi.

Luka je igrao u Nike obući, Under Armour sprema megalomanski ugovor prema kojem bi Slovenac zaradio fantastičnih milijardu dolara!

Naravno, ugovor je višegodišnji, američka tvrtka radi projekciju zarade radi na temelju procjene da će Dončićeva karijera trajati barem petnaestak godina.

Dončićev ugovor sigurno će biti u ravni ugovora koji su Cristiano Ronaldo, LeBron James i Michael Jordan potpisali s Nikeom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.