Oklahoma City prekinula pobjednički niz Spursa i smanjila na 2:1 u finalu Zapada

Petak, 01. lipnja 2012. 11:40 Napisao/la  SC

Finale Zapada: Oklahoma City - San Antonio 102:82 (1:2). Thunderi su nevjerojatnom obranom (14 ukradenih lopti i 9 blokada) prekinuli niz Spursa od 20 pobjeda


Košarkaši Oklahoma Cityja smanjili su na 2:1 u finalu Zapada nakon što su pred svojim navijačima uvjerljivo pobijedili San Antonio. Thunderi su uvjerljivom pobjedom prekinuli niz Spursa od 20 uzastopnih pobjeda, od čega 10 u doigravanju. Domaćin je slavlje osigurao nevjerojatnom obranom, koja je rezultirala s 14 ukraednih lopti i devet blokada. Kevin Durant je bio prvo ime pobjedničkog sastava s 22 koša, 6 uhvaćenih lopti i 5 asista, ali odlični su bili i Thabo Sefolosha s 19 poena, James Harden (15) i Serge Ibaka (14).

U gostujućim redovima bolji od ostalih bio je Tony Parker s 16 koševa uz 4 dodavanja. Dosta ispod svoje uobičajne razine bio je Tim Duncan (11 koševa), kojemu za utjehu ostaje da je s pet blokada na ljestvici najboljih blokera u doigravanjima (478) na prvom mjestu pretekao Kareema Abdul-Jabbara (476).

Finale Zapada: Oklahoma City - San Antonio 102:82 (1:2)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.