Oklahoma City pobijedila treću zaredom i stigla na korak do NBA finala

Utorak, 05. lipnja 2012. 10:18 Napisao/la  SC

Finale Zapada: San Antonio - Oklahoma City 103:108 (2:3). Thundere sad samo jedna utakmica dijeli od povijesnog ulaska u veliki finale NBA lige

Košarkaši Oklahoma Cityja uzeli su prednost domaćeg terena San Antoniju, pobijedivši Spurse u petoj utakmici finala Zapadne konferencije NBA lige. Thundere sad samo jedna utakmica dijeli od povijesnog ulaska u veliki finale NBA lige, a priliku za to imaju već u srijedu kada pred domaćim navijačima mogu zaključiti seriju.

Nakon što su Spursi dobili prve dvije utakmice u seriji na svom terenu, a Oklahoma im uzvratila istom mjerom pred vlastitim navijačima, peta utakmica je donijela i prvu gostujuću pobjedu za potpuni preokret u finalu Zapada. Gosti su tijekom cijelog ogleda vodili, a pobjedu je potvrdio Harden, pogodivši pola minute prije kraja tricu pri rezultatu 101:103.

Harden je utakmicu zaključio s 20 koševa, Kevin Durant je opet bio najefikasniji s 27, te 4 skoka i 5 asista, dok je Russell Westbrook dodao 23 uz 12 dodavanja i 4 uhvaćene lopte. U domaćim redovima najbolji je bio Manu Ginobili s 34 koša.

Finale Zapada: San Antonio - Oklahoma City 103:108 (2:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.