Oklahoma City na krilima Duranta i Westbrooka pobijedila Miami i povela u finalu NBA lige

Srijeda, 13. lipnja 2012. 08:37 Napisao/la  L. V.

Finale NBA lige: Oklahoma City - Miami 105:94 (1:0). Domaćina su do uvodnog slavlja vodili prvi strijelac lige Kevin Durant (36) i Russell Westbrook (27 koševa, 11 asista i 8 skokova)

Košarkaši Oklahoma Cityja pobijedili su Miami u prvoj utakmici velikog finala NBA lige. Thunderi su iskoristili prednost domaćeg terena i uvodnim slavljem napravili prvi korak prema naslovu NBA prvaka. Utakmica je odlučena u posljednjoj četvrtini u kojoj je briljirao najbolji strijelac lige Kevin Durant s 36 koševa.

Heatu nije pomogla niti velika večer LeBrona Jamesa, koji je susret okončao s 30 koševa. Durant je veliku pomoć imao u drugoj zvijezdi Thundera Russellu Westbrooku koji je dodao 27 koševa (18 u nastavku) i pritom imao 11 asistencija i osam skokova.

- Pokazali smo veliku odlučnost i čvrstinu. Kevin je bio jednostavno sjajan. Ne samo u napadu već i u obrani, objasnio je nakon ogleda domaći trener Scott Brooks.

Finale NBA lige: Oklahoma City - Miami 105:94 (1:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.