Spursi "pomeli" Jazzere, Clippersi nakon 36 godina na pragu ulaska u drugi krug

Utorak, 08. svibnja 2012. 11:46 Napisao/la  SC

Vodeća momčad Zapada San Antonio prošetala se do konferencijskog polufinala, "pomevši" u prvome krugu Utah 4:0. Tamo bi im se mogli pridružiti Clippersi, koji su nakon produžetaka pobijedili Memphis i sada imaju 3:1 

Vodeća momčad Zapada San Antonio Spursi prošetali su se do konferencijskog polufinala, "pomevši" u prvome krugu Utah 4:0. Tamo bi im se mogli pridružiti Clippersi, koji su nakon produžetaka pobijedili Memphis i sada imaju 3:1 u seriji.

Puno je zanimljivije bilo u Staples Centru gdje je manje poznata momčad iz Lakersa nakon 36 godina čekanja stigla na prag drugog kruga. Clippersi su treću pobjedu "iščupali" tek nakon dodatnih pet minuta predvođeni dvojcem Blake Griffin/Chris Paul koji je kombinirano imao 59 koševa, 18 skokova i 15 asistencija.

Rezultati: Utah - San Antonio 81:87(0:4), LA Clippers - Memphis 101:97 (3:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.