Philadelphia kod kuće pobijedila Celticse i izborila sedmu utakmicu polufinala Istoka

Četvrtak, 24. svibnja 2012. 11:04 Napisao/la  SC

Polufinale Istoka: Philadephia - Boston 82:75 (3:3). Odluka o finalistu past će u sedmoj utakmici u subotu u bostonskom TD Gardenu.

Momčad Philadelphije pobijedila je pred svojim navijačima Boston i tako polufinalnu seriju Istoka izjednačila na 3:3 u pobjedama. Odluka o finalistu past će u sedmoj utakmici u subotu u bostonskom TD Gardenu.

Domaćin je dodatnu isnpiraciju pronašao u dolasku nekadašnje zvijezde Allena Iversona, koji je sucima uručio loptu, te se pozdravio sa svim igračima Sixersa.  Navijačima je pak inspiracija bio krilni centar Celticsa Kevin Garnett, koji je uoči utakmice krititizirao domaće navijače, objasnivši kako se ne mogu niti usporediti s Bostonovim. U pobjedničkim redovima najbolji je strijelac bio Jrue Holiday s 20 koševa i 6 asistencija, dok je Boston predvodio Paul Pierce s 24 koša uz 10 skokova.

Polufinale Istoka: Philadephia - Boston 82:75 (3:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.