Spursi nastavili niz neporaženosti, na otvaranju finala Zapada "pala" i Oklahoma

Ponedjeljak, 28. svibnja 2012. 09:52 Napisao/la  SC

Finale Zapada: San Antonio - Oklahoma City 101:98 (1:0). Spursima je ovo bila deveta pobjeda zaredom u doigravanju, te 19. ukupno

Košarkaši San Antonija pobjednički su otvorili finale Zapada, nadvisivši pred svojim navijačima Oklahoma City (101:98). Iako su u posljednju četvrtinu ušli su s vodstvom 71:62, gosti iz Oklahome na kraju ipak nisu uspjeli "slomiti otpor" Spursa, koji su u nevjerojatnoj formi. Ovo im je bila deveta pobjeda zaredom u doigravanju, te 19. ukupno čime su uspjeli izjednačiti rekord za najduži pobjednički niz koji je jedna momčad uspjela održati u NBA doigravanju. Isti učinak imala je momčad Lakersa 2001. godine.

Kod Spursa je najbolji bio Manu Ginobili s 26 koševa Tony Parker je imao 16 uz osam skokova i šest asistencija, dok je Tim Duncan uz 16 koševa imao i 11 skokova. Goste je predvodio najbolji strijelac lige Kevin Durant s 27.

Finale Zapada: San Antonio - Oklahoma City 101:98 (1:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.