Reggie Miller: Luka Dončić se mora pogledati u ogledalo, on stvarno ne trči!

Petak, 14. travnja 2023. 14:47 Napisao/la  SC
Reggie Miller
Reggie Miller

Reggie Miller, jedan od najboljih šutera u povijesti NBA lige i član košarkaške Kuće slavnih, kritizirao Luku Dončića nakon iznenađujućeg neuspjeha Dallasa:

- Mavericksi moraju više trčati, a mislim da su trčali bolje dok je Luka Dončić bio izvan stroja, a Kyrie Irving bio na čelu momčadi. Puno su bolji kad igraju brže. Tako Jason Kidd želi trenirati momčad, želi da igraju brže, ali kada je Luka unutra, ne mogu igrati brzo. Prema mojem mišljenju, ako je Luka u boljoj formi i oni mogu igrati brzo, što stavlja veći pritisak na protivničku momčad. Luka Dončić se mora pogledati u ogledalo, zar ne? Mrzim ovo svaljivati na Kyrieja Irvinga. Luka se mora pogledati i zapitati se: Što sam mogao učiniti bolje? Trenutno vidim Luku Dončića težeg nego ikada. Znam da je imao dugo ljeto s Olimpijskim igrama, ali pogledajte kako je trčao gore i dolje. On stvarno ne trči. Ako ste Dončić, imate ključeve kraljevstva. On je superzvijezda, ali mogao bi biti puno bolji. I bit će bolji. Za mene mora postati mršaviji i bolji u obrani, rekao je Miller.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.