Pogledajte novi dom Brooklyn Netsa, arenu vrijednu milijardu dolara

Četvrtak, 13. rujna 2012. 15:41 Napisao/la  SC

Košarkaško otvaranje priredit će sveučilišne momčadi Marylanda i Kentuckyja, a novu dvoranu će koncertom "krstiti" i glazbeni producent Jay-Z, vlasnik manjinskog udjela u klubu

NBA franžiza Netsi su uoči nove sezone najjačeg košarkaškog natjecanja na svijetu promjenili lokaciju. Iz New Jerseya su se preselili u Brooklyn, promjenivši ime u Brooklyn Nets.

Shodno tome, klub u kojem je značajan NBA trag ostavio i pokojni Dražen Petrović, ove će sezone nastupati i u novoj dvorani. Barclays centar nova je ljepotica Amerike u kojoj će od sljedeće sezone stolovati Mrežice. Stajala je točno milijardu dolara, a za košarkaške utakmice kapacitet joj je 18,103 sjedećih mjesta.

Košarkaško otvaranje priredit će sveučilišne momčadi Marylanda i Kentuckyja, a novu dvoranu će koncertom "krstiti" i glazbeni producent Jay-Z, koji je vlasnik manjinskog udjela u klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.