NBA: Šarićev double-double, Rudež dobro iskoristio minutažu, Hezonja na kraju klupe, Bender bez učinka

Četvrtak, 17. studenog 2016. 10:42 Napisao/la  SC

Dario Šarić je za 26 minuta ubacio 13 poena (4/7 za dva, 1/6 za tri) i uhvatio 12 skokova.

Vrlo bogat program u NBA ligi noćas uz nastupe hrvatskih igrača.

Dario Šarić stigao je do double-double učinka u pobjedi Sixersa, a Damjan Rudež dao je doprinos pobjedi Magica.

Philadelphia je upisala drugu pobjedu ove sezone, ovaj put svladala je Washington Wizardse sa 109:102 uz dobar nastup Darija Šarića.

Sixersi su nastupili bez Joela Embiida, Šarić je krenuo s klupe nakon što je u startu petorku preseljen Ersan Ilyasova, a prva Darijeva reakcija nakon ulaska u igru bila je odlična.

Šarić je vrlo brzo upisao po sedam poena i skokova, odradio je odličnu rolu, a na kraju je za 26 minuta ubacio 13 poena (4/7 za dva, 1/6 za tri) i uhvatio 12 skokova.

Odličan je bio i Jahlil Okafor s 19 poena i pet skokova, a Ilyasova je dodao 16 poena.

Inače, ključnu tricu u završnici ubacio je Richaun Holmes koji je tako zaustavio povratak Wizardsa, odveo Philadelphiju na 106:100 i osigurao joj pobjedu.

Mario Hezonja ne nalazi se ovog trenutka u najužim planovima Franka Vogela.

Zato je minutažu u pobjedi protiv New Orleans Pelicansa dobio i dobro iskoristio Damjan Rudež te pomogao Magicu da dođe do pobjede 89:82.

Posao mu je bio olakšan jer nije bilo Anthonyja Davisa koji je propustio ovaj susret zbog ozljede, a Pelicansi s njim i bez njega nisu ista momčad.

Po 16 poena kod Magica ubacili su Serge Ibaka (osam skokova) i Evan Fournier, a Rudež je za 15 minuta dodao 11 poena (1/1 za dva, 3/4 za tri) i tri skoka.

Dragan Bender dobio je samo dvije minute u porazu Sunsa kod Denvera 120:104.

Za to vrijeme nije upisao značajniji učinak, promašio je jednu tricu i upisao asistenciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.