Dario Šarić sa Philadelphia 76-ersima konačno stigao do prve pobjede sezone

Subota, 12. studenog 2016. 16:14 Napisao/la  SC

Dario Šarić konačno zna kako je pobijediti u NBA jer su Philadelphia 76-ersi ostvarili prvu pobjedu sezone

Košarkaši Philadelphia 76-ersa u svojoj su osmoj ovosezonskoj utakmici u NBA ligi ostvarili prvu pobjedu svladavši na svom parketu Indiana Pacerse sa 109-105 nakon produžetka.

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić je za 28 minuta i 48 sekundi provedenih na parketu postigao osam koševa (šut za dva 2-4, trica 1-2, slobodna bacanja 1-1) uz pet skokova, dvije asistencije i tri osvojene lopte.

Sixersi i Pacersi odigrali su drugu međusobnu utakmicu u tri dana i u obje se pobjednik odlučivao u produžetku, ali ovoga puta uspješnija je bila momčad iz Philadelphije.

Briljirao je "rookie" Joel Embiid koji je postigao sve važne koševe u produžetku i utakmicu završio sa 25 poena i sedam skokova. Kod gostiju najbolji je bio Paul George sa 26 ubačaja i devet skokova.

Philadelphia je sada na omjeru pobjeda i poraza 1-7, dok je Indiana pala na učinak ispod 50 posto - 4-5.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.