NBA: Dario Šarić presudio New Yorku i potvrdio da je najbolji mladi igrač na Istoku

Subota, 04. ožujka 2017. 09:45 Napisao/la  SC

Šarić je bio najbolji igrač derbija Istočne obale


Dario Šarić igra u sjajnoj formi.

Šarić je bio najbolji igrač derbija Istočne obale, Philadelphia je pobjedila (105:102) New Yorka zahvaljujući Šariću, koji je presudio s 12 koševa u zadnjoj četvrtini.

Daroviti rookie potvrdio ja titulu najboljega mladoga igrača Istoka za veljaču.

Šarić je za 27 minuta u igri zabio 21 koš (šut iz igre 7/14, slobodna bacanja 6/10), s Lanceom Thomasom podijelio je naslov najboljeg strijelca utakmice.

S 10 skokova bio je najbolji skakač, dok je sa četiri asistencije bio drugi najbolji dodavač derbija.
 
Najboljem igraču Philadelphije ovo je bila deveta utakmica prve NBA sezone u kojoj je ostvario double-double učinak i po tome se izjednačio sa suigračem Joelom Embiidom.

Nagradu za rookieja prošlog mjeseca u NBA, Šarić je zaslužio sa čak pet utakmica na kojima je postigao najmanje 20 koševa, četiri double-double učinka i devet uzastopnih utakmica na kojima je postigao dvoznamenkasti broj koševa.
 
U jednakom stilu nastavio je i početkom novog mjeseca jer s 10 koševa Miamiju i 21 New Yorku, došao je do dvoznamenkastog broja koševa u čak 13 od 14 posljednjih utakmica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.