NBA All-Star vikend počinje u petak utakmicom Celebrityja i Jordan Rising Starsa

Srijeda, 15. veljače 2023. 13:20 Napisao/la  SC
NBA All-Star vikend počinje u petak utakmicom Celebrityja i Jordan Rising Starsa

NBA All-Star vikend održava se od petka do nedjelje u Salt Lake Cityju. U subotu su na rasporedu natjecanja u zakucavanjima, tricama i Skills Challengeu. 

U tricama se natječu čak četvorica igrača koji će u nedjelju nastupiti i u All-Star Tyrese Haliburton (Indiana), Damian Lillard (Portland), Lauri Markkanen (Utah)  i Jayson Tatum (Boston).

Tu je i pobjednik iz 2020. Buddy Hield (Indiana), a ostali su Tyler Herro (Miami), Kevin Huerter (Sacramento) i Anfernee Simons (Portland).

U zakucavanjima natjecate će se igrači mlađi od 24 godine, Kenyon Martin Jr. iz Houstona, Mac McClung iz Philadelphije, Trey Murphy iz New Orleansa i Jericho Sims iz New Yorka.

Na početku subotnjeg programa održat će se Skills Challenge ili natjecanje u vještinama, u kojem sudjeluju tri tročlane ekipe - braća Antetokounmpo (Giannis, Thanasis i Alex), igrači domaće momčadi Utah Jazz (Jordan Clarkson, Walker Kessler i Collin Sexton) te rookieji (Paolo Banchero, Jaden Ivey i Jabari Smith Jr.).

U petak su na programu utakmica celebrityja i Jordan Rising Stars, turnirsko natjecanje četiri ekipe sastavljene od po sedam mladih igrača iz NBA i razvojne lige koje kao počasni treneri vode bivši NBA igrači Deron Williams, Joakim Noah, Pau Gasol i Jason Terry.

 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.