Miami se ponovo osvetio Dallasu, Thunderi protutnjali i Los Angelesom

Petak, 30. ožujka 2012. 10:22 Napisao  Luka Variola

Heat je na krilima Jamesa (19), Bosha (19) i Wadea (16) i drugi puta u sezoni nadvisio prvake, Oklahoma City predvođen Westbrokom (36) utišao navijače Lakersa

NBA program donio je samo četiri dvoboja ali zato dva derbija. Miami je u svojoj American Airlines Areni u reprizi prošlogodišnjeg finala nadvisio Dallas, dok se Oklahoma City prošetao Los Angelesom. Heat je i drugi puta u sezoni pobjedio Mavse, osvetivši se barem malo za poraz u velikom finalu. LeBron i društvo bez većih su problema upisali 15. uzastopnu domaću pobjedu, prekinuvši mini niz od dva gostujuća poraza. James i Bosh imali su po 19, Wade 16 koševa.

Još impresivniju formu pokazuje vodeća momčad Zapada Oklahoma City, koja je u derbiju te konferencije odnijela pobjedu iz Staples Centra. Prvi dolazak Dereka Fischera u novome dresu prošao je pobjednički, najviše zahvaljujući nezadrživom Russellu Westbrooku, koji je odrastao u obližnjem Long Beachu i pohađao UCLA. Branič Thundera u svojem je dvorištu imao 36 koševa od čega 17 u presudnoj trećoj dionici. Partner Durant pridodao je 21 koš, 11 skokova i pet asista.

Rezultati: Indiana - Washington 93:89, Miami - Dallas 106:85, Portland - New Orleans 99:93, LA Lakers - Oklahoma City 93:102.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.