Miami na krilima Jamesa pobjedio u Bostonu i osigurao sedmu utakmicu finala Istoka

Petak, 08. lipnja 2012. 11:03 Napisao/la  SC

Finale Istoka: Boston - Miami 79:98 (3:3). Heat je do pobjede predvodio "King James" koji je u pobjedu svoje momčadi ugradio 45 koševa, 15 skokova i 5 asista

Košarkaši Miamija osigurali su sedmu odlučujuću utakmicu finala Istočne konferencije nakon što su u Bostonu uvjerljivo nadvisili Celticse s gotovo 20 koševa razlike (79:98). Vremešni Kelti propustili su pred domaćim navijačima osigurati veliko finale NBA lige i sada će to morati napraviti na Floridi, budući da se serija seli u Miami. Heat je do važne pobjede predvodio nezadrživi LeBron James koji je odigrao nevjerojatnu utakmicu. "King James" je u pobjedu svoje momčadi ugradio 45 koševa, 15 skokova i 5 asista, ušutkavši tako brojne kritičare.

Utakmica je od početka bila jednosmjerna utakmica, a James je već od odlaska na odmor postigao 30 koševa, postavši tek drugi igrač u NBA povijesti nakon legendarnog Wilta Chamberlaina s učinkom od 45-15-5.  Boston je predvodio Rondo s 21 košem i deset asistencija.

- Situacija nije dobra, ali mi smo borci. U svlačionici Bostona su sve borci i idemo se u Miami boriti za ono što nam pripada, objasnio je slikovito nakon ogleda Kevin Garnett, koji je susret okončao sa samo 12 koševa.

Finale Istoka: Boston - Miami 79:98 (3:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.