Miami kod kuće uvjerljivo pobjedio Pacerse i stigao na jednu pobjedu od ulaska u finale Istoka

Srijeda, 23. svibnja 2012. 09:07 Napisao/la  SC

Polufinale Istoka: Miami - Indiana 115:83 (3:2). Heat je u petom susretu "eksplodirao" i na krilima dvojca James-Wade stigao na jednu pobjedu od ulaska u finale Istoka

Košarkaši Miamija uvjerljivo su kod kuće pobijedili momčad Indiane i tako poveli s 3:2 u polufinalu Istočne konferencije NBA lige. Nakon mučenja u prva četiri ogleda Heat je u petom "eksplodirao" i na krilima dvojca James-Wade stigao na jednu pobjedu od ulaska u finale Istoka.

James je susret okončao s 30 koševa, deset skokova i osam asista, dok je Wade u pobjedu ugradio 28 koševa. Loše vijesti za navijače Pacersa, donijela je ozljeda najboljeg igrača Dannyja Grangera, koji je početkom drugoga poluvremena uganuo gležanj lijeve noge i upitan mu je nastup u šestoj utakmici koja se igra u Indianapolisu.

Polufinale Istoka: Miami - Indiana 115:83 (3:2)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.