Oklahoma i Miami na korak do konferencijskog polufinala NBA doigravanja

Utorak, 01. svibnja 2012. 09:26 Napisao  Luka Variola

Velik korak prema ulasku u drugi krug napravili su košarkaši Miamija i Oklahome, koji su poveli s 2:0 u seriji protiv New Yorka, odnosno Dallasa

U noći s ponedjeljka na utorak nastavljeno je doigravanje NBA lige. Velik korak prema ulasku u drugi krug napravili su košarkaši Miamija i Oklahome, koji su poveli s 2:0 u seriji protiv New Yorka, odnosno Dallasa.

Thunderi su opet u posljednjim trenucima izvukli slavlje protiv Mavsa i aktualne prvake doveli u tešku situaciju. Serija se sada seli u Teksas i Dallasu će trebati još netko osim Dirka Nowitzkog, koji je s 31 košema bio najefikasniji igrač drugog ogleda.

- Nowitzki je najbolji igrač kojega sam ikad vidio. No, držali smo ga i nismo mu dali disat. Mislim da smo ga na neki način uspjeli zaustaviti, iako je zabio preko 30 koševa. Čestitam dečkima na nevjerojatnom trudu, objasnio je nakon susreta trener Thundera, Scott Brooks.

Indiana je kod kuće svladala Magic i seriju izjednačila na 1:1. Pacerse su predvodili David West (18 koševa, 11 skokova) i Paul George (17 koševa). Miami je na Floridi ponovo pokazao kako je jednostavno prejak za Knickse. Izjeddnačeni napad Heata predvodio je Dwyane s 25 koševa, dok su Bosh i James imali 21 i 19.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.