Miami na krilima Jamesa i Wadea poveo u finalu Istoka protiv Boston Celticsa

Utorak, 29. svibnja 2012. 11:45 Napisao/la  SC

Finale Istoka: Miami - Boston 93:79 (1:0). Kelti su se dobro držali do kraja druge četvrtine u kojoj su ubacili u doigravanju ove sezone rekordnih 35 koševa

 

 

 

Košarkaši Miami Heata poveli su 1:0 u finalu Istoka, pobijedivši u prvome susretu pred domaćim navijačima stare rivale Boston Celticse. Kelti su se dobro držali do kraja druge četvrtine u kojoj su ubacili u doigravanju ove sezone rekordnih 35 koševa. No, to nije bilo dovoljno jer je Heat u nastavku  zahvaljujući dvojcu James – Wade brzo pobjegao na 12 poena viška.

James je susret okončao s 32 koša čime je postao prvi igrač koji je tijekom ovogodišnjeg doigravanja ubacio “keltima” više od 30. Tome je pridodao i 13 skokova, te 3 asistencije. Wade je postigao 22 koša uz 7 dodavanja i 3 skoka, a uz njih dvojicu solidan je bio i Shane Battier s 10 poena i isto toliko uhvaćenih lopti. U redovima gostiju najučinkovitiji je bio Kevin Garnett s 23 koša i 10 skokova.

Finale Istoka: Miami - Boston 93:79 (1:0)

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.