Miami nakon produžetka "slomio" Celticse i poveo s 2:0 u finalu Istoka

Četvrtak, 31. svibnja 2012. 11:18 Napisao/la  SC

Finale Istoka: Miami - Boston 115:111 (2:0). Heat je preživio veliku večer Rajona Ronda, koji je susret okončao s 44 koša, 10 asistencija, 8 skokova i 3 ukradene lopte


Košarkaši Miami Heata poveli su 2:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige nakon što su i u drugome susretu pred svojim navijačima nadvisili Boston. Ovoga puta James i društvo duh vremešnih Kelta su slomili puno teže, tek u produžetku s tijesnih 115:111.

Miami je u drugoj četvrtini zaostajao čak 15 koševa, ali je uspio vratiti se u susret dobivši treću dionicu 35:22. U posljednjoj četvrtini Boston je lovio vodstvo Miamija, a na kraju je susret otišao u produžetak nakon trice Raya Allena pola minute prije kraja.

U dodatnom vremenu više je snage imao Heat, koji je uspio preživiti veliku večer gostujućeg razigravača Ronda, koji je susret okončao s 44 koša, 10 asistencija, 8 skokova i 3 ukradene lopte. Redove pobjednika Pobjedničku momčad Heata predvodio je LeBron James s 34 koša, 10 skokova i 7 asistencija.

Finale Istoka: Miami - Boston 115:111 (2:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.