Lakersi u Detroitu pali nakon produžetka

Srijeda, 07. ožujka 2012. 10:35 Napisao  Luka Variola

U Bostonu su Kelti nakon dodatnog vremena pobijedili Houston, dok su u Detroitu Pistonsi iznenadili Lakerse

Šest NBA dvoboja donijela su čak dva produžetka. U Bostonu su Kelti nakon dodatnog vremena pobijedili Houston, dok su u Detroitu Pistonsi iznenadili Lakerse. Momčad iz "grada motora" predvodio je omaleni razigravač Rodney Stuckey, koji je s 34 koša zasjenio Kobea Bryanta. Kobe je prvo odveo utakmicu u produžetak, ali je onda promašio tricu koja bi Lakersima donijela drugi produžetak. Susret je okončao s 22 koša.


U Bostonu je Slovenec Dragič Rocketse odveo do produžetka u kojem su ipak slavili Celticsi. Miami su očto pogodila dva uzastopna poraza, pa su ceh platili Netsi, koji su na Floridi zamrznuti na "minus 30".

Rezultati:  Indiana - Atlanta 96:101, Charlotte - Orlando 100:84, Boston - Houston  97:92, Detroit - LA Lakers 88:85, Miami - New Jersey 108:78, Dallas - New York 95:85.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.