NBA liga: D'Antoni na klupi Lakersa debitirao s pobjedom, Knicksi i dalje nezaustavljivi

Srijeda, 21. studenog 2012. 09:08 Napisao/la  SC

Rezultati: Philadelphia - Toronto 106:98, New Orleans - New York 80:102, LA Lakers - Brooklyn 95:90


NBA večer je donijela samo tri utakmice, a najviše pažnje privukao je dvoboj u Los Angelesu u kojem su Lakersi zaustavili zahuktale Netse za petu pobjedu u posljednjih šest utakmica. Mike D`Antoni debitirao je pobjedom na klupi Lakersa, koji su na krilima Kobea Bryanta i Dwighta Howarda srušili Netse s 95:90.

Neizvjesnu utakmicu odlučio je Bryant koji je u posljednje dvije minute ubacio osam poena (šest s linije slobodnih bacanja). Bryant je bio i najbolji strijelac momčadi iz Los Angelesa s 25 poena. Howard je ubacio dva manje uz 15 skokova. Netse su predvodili Brook Lopez s 23 koša i Deron Williams s 22.

- Kao prvo bilo je super biti na parketu s dečkima. Zbog ovakvih se stvari trenira, objasio je nakon utakmice D'Antoni.

U druga dva susreta Sixersi su kod kuće svladali Raptorse, dok su New York Knicksi protutnjali New Orleansom slaveći 22 razlike (102:80). U redovima Knicksa koji i dalje uživaju u najboljem početku sezone (8-1) najefaksniji je bio Carmelo Anthony koji je ubacio 29 poena za 28 minuta na terenu.

Rezultati: Philadelphia - Toronto 106:98, New Orleans - New York 80:102, LA Lakers - Brooklyn 95:90

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.