Jason Kidd se u pijanom stanju autom zabio u stup!

Ponedjeljak, 16. srpnja 2012. 09:31 Napisao/la  SC

Prema pisanju američkih medija s obzirom na okolnosti nesreće i vožnje u pijanom stanju maksimalna kazna može iznositi čak i do godinu zatvora

Jason Kidd, novi playmaker New York Knicksa, uhićen je i optužen za vožnju u pijanom stanju nakon što se po povratku kući u kasne noćne sate zabio u stup! Kidd je u ovoj nesreći prošao s lakšim ozljedama, no čeka ga kazna za vožnju u pijanom stanju. Iako se Kidd izjasnio da je nevin, očevidci su posvjedočili da su Kidda morali pridržavati jer nije mogao hodati.  Policija je utvrdila da je Kidd bio pod utjecajem alkohola.

Kidd se inače vraćao kući s humanitarne večere, a do nesreće je došlo u blizini njegove kuće. Prema pisanju američkih medija s obzirom na okolnosti nesreće i vožnje u pijanom stanju maksimalna kazna može iznositi čak i do godinu dana zatvora, no to se gotovo sigurno neće dogoditi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.