Fisher tricom donio pobjedu Lakersima protiv aktualnog prvaka

Utorak, 17. siječnja 2012. 09:54 Napisao  Marko Babić

Iako je akcija bila pripremljena za Bryanata, najbolji igrač Lakersa proslijedio je loptu Dereku Fisheru koji je 3.1 sekunde prije kraja pogodio tricu i tako potopio Dallas

Košarkaši Los Angeles Lakersa svladali su aktualnog prvaka, momčad Dallas Mavericksa i to tricom koju je 3.1 sekunde prije kraja utakmice za Lakerse pogodio Derek Fisher. Iako je akcija bila pripremljena za Bryanata, najbolji igrač Lakersa proslijedio je loptu suigraču koji je preuzeo odgovornost. Inače, utakmica je bila daleko od kvalitetne, Lakersi su imali 38.5, a Mavericski 35 posto šuta iz igre.

Dallas je pokušao ekspresno izjednačiti, no Vince Carter se u pokušaju da pogodi tricu ozlijedio. Iako rendgenska snimka nije otkrila ništa Carter je završio na štakama tvrdivši da je čuo kako mu je nešto puklo kada je krivo stao.

Memphis je pak neočekivano svladao vodeću momčad lige Chicago, a glavni razlog treba potražiti u činjenici da su Bullsi bili bez sjajnog Dereka Rosea koji pauzira zbog ozljede.

Rezultati NBA: New York – Orlando 93:102, Memphis – Chicago 102:86, Charlotte – Cleveland 94:102, Washington – Houston 106:114, Philadelphia – Milwaukee 94:82, New Orleans – Portland 77:84, LA Clippers – New Jersey 101:91, Atlanta – Toronto 93:84, Minnesota – Sacramento 99:86, Boston – Oklahoma City 88:97, LA Lakers – Dallas 73:70.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.