Boston u finalu Istoka nakon pobjede nad Sixersima u odlučujućoj sedmoj utakmici

Nedjelja, 27. svibnja 2012. 12:04 Napisao/la  SC

Polufinale Istoka: Boston - Philadephija 85:75 (4:3). Kelti su posljednji osigurali polufinale NBA lige te ih u finalu Istoka čeka mega-dvoboj s Miami Heatom

Košarkaši Boston Celticsa plasirali su u finale Istoka NBA lige nakon što su pred svojim navijačima u odlučujućoj, sedmoj utakmici nadvisili Philadephiju 85:75.

Kelti su tako kompletirali polufinaliste najjačeg košarkaškog natjecanja na svijetu te ih u finalu Istoka čeka mega-dvoboj s Miami Heatom. Bostonu je kartu za finale Istočne konferencije “darovao” Rajon Rondo koji je upisao novi triple-double. Razigravač Celticsa ostvario je učinak od 18 koševa, te po 10 skokova i asistencija što je bilo dovoljno za šuterski neraspoložene goste. Philadelphia je imala mizernih 35 posto šuta iz igre, te čak 15 izgubljenih lopti.

Polufinale Istoka: Boston - Philadephija 85:75 (4:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.