Morrow u Draženovu dresu tijekom natjecanja tricaša na All Starsu

Utorak, 21. veljače 2012. 12:04 Napisao/la  L. Variola

Šuter NBA momčadi New Jersey Netsa, Anthony Morrow, na All Stars vikendu u Orlandu nosit će dres pokojnog Dražena Petrovića

Branič "mrežica" u Orlandu će nastupiti u natjecanju najboljih tricaša lige, a tamo se namjerava pojaviti u dresu Netsa s brojem 3. Taj je dres jedan od pet umirovljenih u dvorani Izod Center, a Morrow se na odavanje počasti jednom od najboljih sportaša Hrvatske svih vremena odlučio nakon što je pogledao dokumentarac "Nekoć braća". Draženu je jedna od najvećih želja bila nastup na All Starsu na kojem nikad nije dobio priliku, čak niti kad je u sezoni 1992./93. bio izabran u treću petorku NBA lige.

- Ne sjećam se previše o Draženu, ali znam da je bio nevjerojatno dobar šuter. Njegov dres s brojem 3 je prvo što sam vidio kada sam došao u dvoranu Netsa, objasnio je Morrow.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.