Boston ostvario i treće uzastopno slavlje nad Miamijem u finalu Istoka NBA lige

Srijeda, 06. lipnja 2012. 10:08 Napisao/la  SC

Finale Istoka: Miami - Boston 90:94 (2:3). Kelti su pobjednički ritam zadržali i u American Airlines Areni te u četvrtak mogu okončati seriju pred svojim navijačima

Košarkaši Bostona upisali su treću uzastopnu pobjedu nad Miamijem u finalu Istoka (94:90) i tako stigli na korak do plasmana u veliki finale NBA lige. Kelti su pobjednički ritam zadržali i u American Airlines Arenimte u četvrtak mogu okončati seriju pred svojim navijačima.

U redovima Bostona najbolji je bio Kevin Garnett s 26 koševa i 11 skokova, Paul Pierce je dodao 19 poena, uključujući i iznimno važnu tricu preko minutu prije kraja (86:90). Kod novih Heata su jedini dvoznamenkasti igrači bili James s 30 koševa i 13 skokova, te Dwyane Wade s 27.

Finale Istoka: Miami - Boston 90:94 (2:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.