Boston slavio nakon produžetka protiv Miamija i finale Istoka izjednačio na 2:2 u pobjedama

Ponedjeljak, 04. lipnja 2012. 11:47 Napisao/la  SC

Finale Istoka: Boston - Miami 93:91 (2:2). U posljednjim trenucima produžetka Wade je sa sirenom probao pogoditi tricu, ali neuspješno

Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Miami Heat u svom TD Gardenu nakon produžetka (93:91) i tako izjednačili omjer u finalu Istočne konferencije NBA lige na 2:2. Tvrda i izjednačena utakmica odlučena je na kraju u dodatnom vremenu tijekom kojega je postignuto samo šest koševa. U posljednjim trenucima produžetka Wade je sa sirenom probao pogoditi tricu, ali neuspješno.

Junak Celticsa bio je playmaker Rajon Rondo koji je ubacio 15 koševa uz 15 asistencija, a postigao je i tri posljednja koša Kelta u produžetku. Kod Heata je najefikasniji bio LeBron James s 29 koševa. No, "King James" je utakmicu okončao ranije zbog šest prekršaja.

Finale Istoka: Boston - Miami 93:91 (2:2)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.