Bojan Bogdanović srušio LeBrona i društvo, utakmica karijere hrvatskog košarkaša

Subota, 21. travnja 2018. 09:08 Napisao/la  SC
Bojan Bogdanović
Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač Indiane Pacersa u pobedi protiv Cleveland Cavaliersa (92:90) u trećoj utakmici prvog kruga doigravanja.

Hrvatski košarkaš odigrao je utakmicu karijere u pobjedi kojom su Pacersi poveli 2:1 protiv aktualnih doprvaka u seriji doigravanja Istočne konferencije.

 Bogradnović je za 35 minuta postigao 30 poena uz  11-15, za tricu je gađap 7-9.

 Sa sedam trica u jednoj utakmici doigravanja upisao se u povijest kluba, do sada su isto uspjeli napraviti još samo Reggie Miller, Paul George i Chuck Person.
 
Bogdanović je 19 poena postigao u drugom poluvremenu u kojemu je Indiana nadoknadila 17 poena zaostatka s poluvremena (40:57).

U posljednjih devet minuta postigao je 15 poena.

Victor Oladipo je dodao 18 poena za pobjedničku momčad, a kod Clevelanda je LeBron James bio najbolji s 28 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Gosti su imali napad za produžetak ili pobjedu u posljednjih pet sekundi,  J.R. Smith nije pogodio tricu s pola terena.
 
Rezultati:
Indiana - Cleveland 92-90 (Indiana vodi sa 2-1)
Washington - Toronto 122-103 (Toronto vodi sa 2-1)
Milwaukee - Boston 116-92 (Boston vodi sa 2-1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.