Bobcatsi Michaela Jordana najgora momčad u povijesti NBA lige

Petak, 27. travnja 2012. 08:11 Napisao/la  SC

Ironija je u tome da je Bobcatsima ovu titulu najgore momčadi donio 23 uzastopni poraz, a njihov vlasnik Michael Jordan, najbolji košarkaš svih vremena, nosio je dres s brojem 23

Posljednjeg dana regularnog dijela sezone Charlotte Bobcatsi doživjeli su na gostovanju kod New York Knicksa  (84:104) 23. uzastopni poraz i postali najgora momčad u povijesti NBA po postotku pobjeda u jednoj sezoni. Rekord po broju uzastopnih poraza još uvijek drže Cleveland Cavaliersi koji su lani upisali 26 posrtaja za redom.

Posljednju pobjedu Bobcatsi su upisali 6.  ožujka protiv Orlanda. Nakon poraza od New York Knicksa, Bobcatsi su postali najgora momčad u povijesti NBA kada je u pitanju postotak pobjede (7-58, 0.106). Prijašnji rekord držala je Philadelphia iz sezone 1972/1973 koja je sezonu okončala sa 9 pobjeda i 73 poraza, te postotkom od 0.110. Ironija je u tome da je Bobcatsima ovu titulu najgore momčadi donio 23 uzastopni poraz, a njihov vlasnik Michael Jordan, najbolji košarkaš svih vremena, nosio je dres s brojem 23.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.