Maccabi do pobjede u derbiju protiv Cedevite u posljednjoj minuti

Subota, 03. ožujka 2012. 21:16 Napisao/la  S. C.

Cedevita je izgubila od Maccabija derbi 22. kola ABA lige 77:83, ali je ipak izborila Final Four.

Košarkaši Cedevite poraženi su u derbiju 22. kola regionalne ABA Lige košarkaša od Maccabija sa 77:83 (17:15, 25:23, 21:21, 14:24). Usprkos porazu, Cedevita je osigurala Final Four! Odigrali su košarkaši Cedevite sjajnu utakmicu pred krcatim tribinama Doma sportova, ali vodeća momčad lige je jednostavno bila prejaka. Ili je imala više sreće...

Uostalom, u posljednju minutu Cedevita i Maccabi su ušli poravnati. Na semaforu je stajalo 77:77. No, tada je David Bluenthal odlučio odvesti svoju momčad prema sigurnoj luci. Prvo je ukrcao tri poena, a odmah zatim zabio i dva slobodna bacanja. Maccabi je u posljednjim trenucima dohvatio pobjedu. Do kraja regularnog dijela ABA lige ostalo su još četiri kola, Maccabi ima omjer 20-1 (i utakmicu manje), dok je Cedevita na omjeru 17-5.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.