CIBONA - ŠKRLJEVO Josip Barnjak: Nemaju oni što mijenjati u igri, kod njih se sve vrti oko Žorića

Nedjelja, 06. svibnja 2018. 19:20 Napisao/la  V. P.

Nakon  pobjede u Mavrincima svi vjerujemo da ih možemo pobijediti i u Zagrebu. Samo da nam se karte poslože, kaže košarkaš Škrljeva uoči današnje majstorice

Josip Barnjak (Škrljevo)
Josip Barnjak (Škrljevo) Foto: Valentina Prokić

Košarkaši Škrljeva večeras (18) u Zagrebu igraju majstoricu protiv Cibone nakon što su ostvarili veliki uspjeh pobijedivši zagrebačku momčad u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja prvenstva Hrvatske.

Nakon poraza u Zagrebu u prvoj utakmici, Škrljevo je još jednom pokazalo da je na domaćem terenu vrlo tvrd orah, kojeg nije uspjela razbiti ni velika Cibona.

- Htjeli smo pobijediti nekog od ABA ligaša ove sezone, a vidjeli smo iz prošlih utakmica sa Cibonom da s njima možemo igrati. U Kupu smo bili blizu pobjedi i to nam je bila najbolja utakmica te smo znali ako ponovimo još jednu takvu i izdržimo 35 do 37 minuta da će Ciboni biti jako teško. Uspjeli smo sačuvati prednost od početka, njima se uvukla nervoza i uspjeli smo pobijediti, rekao je košarkaš Škrljeva Josip Barnjak.

Iako su u nekoliko navrata poraženi na domaćem parketu jedino je Cedevita zapravo nadigrala Škrljevo u Mavrincima.

- Čak i sa Splitom smo igrali dosta izjednačeno. Stvarno smo na domaćem parketu gotovo pa nepobjedivi, dodaje Barnjak.

Odluka o prolazu donosi se večeras u Zagrebu. Bit će to sasvim drugačija utakmica od utakmice u Mavrincima

- Nakon  pobjede u Mavrincima svi vjerujemo da ih možemo pobijediti i u Zagrebu. Samo da nam se karte poslože. Naravo nije samo do nas, već je i do njih, ali nervoza je na njihovoj strani. Nemaju šta puno mijenjati u odnosu na igru od subote jer se Ciboni sve vrti oko Žorića i ako on bude na sto posto, teško ćemo ih dobiti. Ako ga zaustavimo i ako ima malo lošiji dan, sve je moguće, mišljenja je Barnjak.

Prednost Škrljeva je i rasterećenost:

- Pritisak je na njihovoj strani. Mi smo svi opušteni, napravili smo to smo htjeli ove sezone i ovo nam dođe kao gratis, ali naravno da ćemo dat sve od sebe i pokušat ih pobijediti, zaključio je Josip Barnjak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.