Jasmin Repeša podnio ostavku na mjesto trenera Budućnosti, oglasio se klub

Utorak, 23. travnja 2019. 14:32 Napisao/la  SC
Jasmin Repeša
Jasmin Repeša

 

Jasmin Repeša podnio je ostavku na mjesto trenera Budućnosti.

Repeša je otišao nakon samo četiri mjeseca, koliko je Budućnost vodio u završnici sezone koja je završila porazom u finalu ABA lige u Beogradu.

Zamjenio je trenera Aleksandra Džikića, ali nije ostvario značajniji rezultat u Euroligi, a nije uspio ni obraniti naslov prvakla ABA lige.

Finalna utakmice između Crvene zvezde i Budućnosti igrana je u neregularnim uvjetima, igrači Budućnosti fizički su napadnuti tijekom zagrijavanja zbog čega je početak utakmica odgođen za sat vremena.

Čini se da je Repešina odluka posljedica beogradske utakmice, hrvatski stručnjak nije se pojavio na konferenciji za novinare nakon utakmice što je naslutilo ovakav rasplet.

Bivši izbornik Hrvatske i BiH u karijeri je dvaput vodio Cibonu, trenirao je Lottomaticu, Unicaju, Bolognu, Armani Milano.

 Oglasio se i klub:

- Obavještavamo navijače našeg kluba, ali i cjelokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podnio ostavku na čelu stručnog stožera našega kluba koju je Upravni odbor i prihvatio. Tijekom prethodna 4 mjeseca, trener Repeša vodio je klub u regularnom dijelu Eurolige kao i do finala regionalnog natjecanja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na suradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obvezama i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva događanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi, piše na službenoj stranici KK Budućnost.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.