PROVJERENO IME

Jasmin Repeša novi trener Cibone

Petak, 30. prosinca 2011. 18:03 Napisao  Marko Babić

U Europi me zanima rad u pet ili šest klubova. Kako u njima ne mogu pronaći angažman odlučio sam pomoći Ciboni - izjavio je Jasmin Repeša

Jasmin Repeša novi je trener košarkaša Cibone, objavio je najtrofejniji hrvatski klub na konferenciji za novinare. Repeša će naslijediti Danijela Lutza koji je bio samo privremeno rješenje po odlasku Josipa Vrankovića. Repeša je dugi niz godina radio u Italiji gdje je vodio Fortitudo, Lottomaticu i Bennetton. Bivši hrvatski izbornik preuzet će momčad nakon poraza od Zadra u Kupu.

- Gledao sam tu utakmicu i tada sam odlučio prihvatiti ponudu. Nemoguće je da Cibona postigne 89 poena i izgubi utakmicu. U Europi me zanima rad u pet ili šest klubova. Kako u njima ne mogu pronaći angažman odlučio sam pomoći Ciboni - izjavio je Jasmin Repeša.

Repeša je u prvom mandatu u Ciboni (1995.-1997.) osvojio dva prvenstva i Kup (1996.), a u sezoni 2001./2002. Vukovi su s Repešom uzeli dvostruku krunu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.