Gospićankama sedmi Kup nakon uvjerljivog slavlja nad Novim Zagrebom

Subota, 24. ožujka 2012. 20:24 Napisao  Luka Variola

Gospić CO - Novi Zagreb 107:50 (53:28). Gospićanke su rekordni sedmi naslov u Kupu osigurale pobjedom od čak 57 razlike protiv Zagrepčanki, koje su prvi puta igrale u finalu

Košarkašice Gospić Croatia osiguranja osvojile su Kup Ružice Meglaj Rimac nakon što su u Zagrebu u finalu uvjerljivo svladale ekipu Novog Zagreba 107:50 (53:28). Gospićanke su uvjerljivo došle do kupa s čak 57 razlike protiv Zagrepčanki, koje su prvi puta igrale u finalu Kupa.

Najučinkovitije u pobjedničkim redovima bile su Eva Komplet s 26 i Sandra Mandir s 24 koša, a kod Novog Zagreba istaknula se Mirna Mazić s 20 koševa. Gospićanke su ovim slavljem postale jedina hrvatska ekipa sa sedam trofeja u Kupu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.