Goluža odradio prvi trening s rukometašima CO Zagreb uoči utakmice protiv Kiela

Ponedjeljak, 16. travnja 2012. 11:43 Napisao  Milan Kosanović

Naravno da se u klub ne može prenijeti identična igra iz reprezentacije, svakako da bi to bila dobra stvar kad bi Zagreb težio igri hrvatske reprezentacije, rekao je Goluža

Odmah po završetku Final Foura SEHA lige na kojem su rukometaši Croatia osiguranja zauzeli pomalo razočaravajuće treće mjesto, pojavile su se priče o smjeni trenera Zagrebaša Ivice Obrvana. Najave o smjeni su se obistinile, umjesto Obrvana klupu hrvatskog prvaka preuzima izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

- Drago mi je da sam preuzeo Croatia osiguranje, to su ipak moji dečki. Naravno da se u klub ne može prenijeti identična igra iz reprezentacije, to je nemoguće na prvom mjestu zbog igračkog kadra koji se ne može uspoređivati, no svakako bi bilo dobro da Zagreb teži igri hrvatske reprezentacije, kaže Slavko Goluža.

 Inače, alfa i omega hrvatskog rukometa Zoran Gobac već je prije dvije godine želio vidjeti Slavka Golužu na klupi Croatia osiguranja, no ova odluka čelnika hrvatskog prvaka iznenadila je i samog Golužu.

- Moram priznati da me je iznenadio poziv Croatia osiguranja u ovom trenutku, rekao je Goluža koji će svoju premijeru na klupi Zagrebaša imati već ovog vikenda kada u Zagrebu gostuje ni manje, ni više već rukometni gigant, njemački THW Kiel u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

- Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam o utakmici s Kielom, svima je jasno o kakvom se klubu radi i što nas očekuje u te dvije utakmica. Na prvom mjestu moram vidjeti u kakvom je stanju momčad, a onda tome prilagoditi sve ostalo. Prvi trening namjeravam odraditi već večeras, a onda ću sigurno moći reći nešto više o svemu, zaključio je Slavko Goluža koji se kao igrač u dresu Zagreba popeo na krov Europe, a sada će kao trener pokušati momčad povesti svojim stopama uspjeha. 

Slavko Goluža odradio je prvi trening s igračima, nije mu trebalo dugo vremena za upoznavanje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.