Euroliga: Real Madrid slavio protiv Partizana u paklenoj atmosferi beogradske Arene

Utorak, 02. svibnja 2023. 23:30 Napisao/la  SC
Mario Hezonja
Mario Hezonja

Košarkaši Real Madrida pobijedili su Partizan u trećoj utakmici četvrtfinala 82:80, u paklenoj atmosferi prepune Stark Arene uspjeli su izdržati sjajno otvaranje domaćina, koji su u jednom trenutku u drugoj dionici imali i 15 poena prednosti i u dramatičnoj završnici izboriti pobjedu.

Bilo je za očekivati da će Partizan teško nadoknaditi izostanke Puntera i Lessorta, iduća utakmica u Beogradu igra se u četvrtak.

Real Madrid su do pobjede predvodili Walter Tavares sa 26 poena i 11 skokova i Mario Hezonja, koji je ubacio 12 poena uz čak 14 skokova.

Dvoboj je odigran uz frenetično navijanje domaćih navijača i pod nezapamćenim mjerama osiguranja, a osim žestokih zvižduka i silnih uvreda, naročito na račun Džanana Muse, incidenata nije bilo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.